2015 legjobb főzetei

2015 legjobb főzetei
január 07 19:00 2016 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

Elérkezettnek láttam az időt, hogy a sörös blogok világában egyedinek semmiképpen nem tekinthető módon, nálam azonban mindinkább egyfajta hagyományként, immár harmadik alkalommal hívjam egybe az év legmeghatározóbb sörös emlékeit.

A blog szerkesztésének furcsaságaiból adódóan, de még inkább annak az áldásos állapotnak köszönhetően, miszerint az átlagosan heti rendszerességgel posztolt újdonságok korántsem az aktuális helyzetet mutatják (olyannyira nem, hogy a blogon a tavalyi évben bemutatott sörök még csak nem is a tavalyi évben kerültek elfogyasztásra), a most felsorolt darabokat hiába is keressük az oldalon, azok a cikk közzétételének időpontjában még elég messze állnak a jövőbeli bejegyzések sorában.

Azt viszont, amit a némileg gyorsabb tempóval nyerhetnék, egyelőre nem kívánom feláldozni a minőség oltárán, így nem kell alibi megoldásokhoz nyúlnom, hogy egy esetleges üresedést jellegtelen felhozatal töltsön ki nemlétező tartalommal. Némely esetben bár előfordultak kivételes alkalmak is, általában igyekszem a valóban különleges darabok irányába terelni a sörfront tagjainak tekintetét.

Ez évben az alább felsorolt palackok voltak azok, melyek a mezőnyből kiemelkednek, s mint ahogyan az már lenni szokott, a kőolajszármazékokkal kapcsolatos empátiám igen erőteljes kiugrást produkált a “kategóriagörbén”. Már csak azért is, mert amíg az egyébként a kézműves sör-fogyasztás alfájának tekintendő IPA műfaj jelöltjeiből egy valamire való TOP 10-et sem tudtam összehozni, addig az imperial stout, mint kategória egy szemvillanás alatt termelte ki a magam TOP 20-át…

Így esett, hogy az egyik legizgalmasabb stílust érdemesnek találtam arra, hogy a kereteket némileg kibővítve húsz gyöngyszemet állítsak sorba az alábbiak szerint. Tovább a teljes bejegyzés és a toplista megtekintéséhez a Mézízű Sörbet weboldalára.

A cikk forrása: Mézízű Sörbet

  A bejegyzés címkéi:
  Kategóriák:

 

Hozzászólás írása

Nincsenek hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Te lehetsz az első, hogy írj egy hozzászólást.

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.