Acidofília – Trash-Luxe Sour Beer Dinner

Acidofília – Trash-Luxe Sour Beer Dinner
január 20 17:30 2016 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

Bírod a savanyút? A 10 év alatti gyerekek 30%-a acidofil, azaz egészségtelen vonzódást tanúsít a savanyú és a még savanyúbb dolgok iránt. Felnőttkorra ez a perverzió legtöbbször eltűnik, majd érett korban egyfajta tanult ízlésként visszatér, és újra képesek leszünk élvezni a savanyúság varázsát.

A savanyú sör, mint egzotikus niche nemcsak a kifinomult sörízlés netovábbja, de egy olyan dekadens fogyasztói életérzés képviselője, ami a sör szcénából már-már kifelé mutatva a pezsgő és az elegáns buborékos italok világát idézi!

Január 28-án este az Élesztő VIP termében a savanyú sörök varázslatos világába nyerünk betekintést Bart Dániel és Pohner Ádám segítségével. A söröket válogatta és az estet prezentálja Bart Dániel, sörszakértő, sörblogger, Élesztő-alapító. A sörökhöz készült ételeket tervezte és főzi Pohner Ádám, szakács, a Bocuse D’Or magyar selejtezőjének első helyezettje. A trash-luxe visual design Balázs Gábor (alkotocsoport.hu) kreativitását dicséri.

Menü:

Mikkeller: It’s Alight
Almás fogas zabkekszen

Brasserie Fantome: La Dalmatienne
Kacsamáj Mandarin

Rodenbach Grand Cru
Erdei gyümölcsös vadkocsonya

Weihenstephan: Bayrisch Dunkel
Wasabis Vadas Marhapofa

Zwet.be
Savanyú káposztás ananászmousse

A vacsora ára 12e Ft.
A vacsora létszáma maximum 20 fő. Foglalni a tonycaviar@gmail.com e-mail címen lehet 5000 Ft előleg befizetésével.

  A bejegyzés címkéi:
  Kategóriák:

 

Hozzászólás írása

Nincsenek hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Te lehetsz az első, hogy írj egy hozzászólást.

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.