Esthajnal 15 és Őzhúsos ravioli capris-vadasmártással a János Étteremben

Esthajnal 15 és Őzhúsos ravioli capris-vadasmártással a János Étteremben
december 13 19:39 2015 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

Az Esthajnal 15 sörről már a múlt héten megemlékezett a Sörbúvár, de azóta fölpörögtek az események. A Szent andrás Sörfőzde ötletcsapata kitalálta, hogy idén felkérnek pár gasztro-bloggert és éttermet, hogy kreáljanak valamilyen hozzáillő étket az idei karácsonyi sörükhöz.

Ehhez egy csinos kis receptfüzet is elkészült, melyet a sörrel együtt tegnap a Cactus Juice-ban mutattak be a sajtónak és a sörbarátoknak. Ott a – beharangozó posztban az általam is javasolt – egy klasszikus konfitált malackaraj és hagymás krumpli, párolt káposzta volt terítéken. A receptkönyvben a Békésszentandráshoz köthető Szarvas három vendéglátóhelye mellett Péter Anna-Malackaraj “Esthajnalcsili”-je is megtalálható. De a marketing-csapat engem is megkeresett, így a János Étterem séfje, Balu segítségével mi is elengedtük a fantáziánkat, és megcsináltuk a címben is emlegetett őzhúsos raviolit vadasan, capri-bogyóval pikánsítva. Tovább a teljes bejegyzés megtekintése a Sörbúvár weboldalán.

A cikk forrása: Sörbúvár

 

Hozzászólás írása

Nincsenek hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Te lehetsz az első, hogy írj egy hozzászólást.

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.