Honeymoon – Nőnapi sörpremier

Honeymoon – Nőnapi sörpremier
március 04 17:10 2016 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

Hogyan is kedveskedhetnénk méltóbban a hölgyeknek nőnap alkalmával, mint egy új sörrel? Március 8-án, kedden, az Old Hop Brewery bemutatja Honeymoon című, félbarna, 5,8%-os búzasörét az Élesztőben.

Az Old Hop egy gerilla főzde mely Grátz Gábor nevéhez köthető. A névválasztás tisztelgés dr. Cseh Sándor előtt, aki az ’50-es évektől sokat tett a magyar komlótermesztésért a Bólyi Állami Gazdaság Ágazatvezetőjeként. Számos, a hazai éghajlati viszonyokhoz remekül alkalmazkodó és mindemellett a kor elvárásainak megfelelő Alfasav tartalmú fajta nemesítése fűződik a nevéhez.

Grátz Gábor így nyilatkozott ihletéséről: “A feleségemmel Bajorországban töltöttük a nászutunkat, ahol alkalmunk nyílt igazi búzasöröket fogyasztani. Az ott tapasztalt több száz éves sörfogyasztási kultúra annyira magával ragadott, hogy megígértem a feleségemnek, az első söröm a nászutunk tiszteletére egy bajor búza lesz.” Mindenkit szeretettel várunk!

 

Hozzászólás írása

1 Hozzászólás

  1. cotoot
    november 11, 03:41 #1 cotoot

    I can suggest to visit to you a site, with an information large quantity on a theme interesting you.


    It has touched it! It has reached it! love other drugs film online, medical consultations online, affordable health https://affordablehealth.store online medical billing

    Válasz erre

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.