Könyvajánló: Habos gyógymód – Gyógyítások sörrel

Könyvajánló: Habos gyógymód – Gyógyítások sörrel
február 10 14:10 2016 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

A sör évezredek óta ismert itala az emberiségnek. Magas tápértéke miatt sok népnél fő táplálékként szolgált.

Amellett, hogy jól oltja a szomjat, segíti a folyadék mielőbbi bejutását a vérbe. Tudományos kísérletekkel bizonyították, hogy a sörben lévő ásványi és egyéb anyagok jótékonyan hatnak az idegrendszerre, az izomszövetekre, aktiválják az enzimeket, és szabályozzák a vér hormonösszetételét. Sőt a Gyógyítások sörrel – Ősi magyar gyógymódok I. című kötetből az is kiderül, hogy bizonyos műtéteknél az orvosok napi egy üveg sör elfogyasztását tanácsolják betegeiknek.

“A sör évezredek óta ismert itala az emberiségnek. Magas tápértéke miatt sok népnél fő táplálékként szolgált. A sör jól oltja a szomjat, segíti a folyadék mielőbbi bejutását a vérbe. Tudományos kísérletekkel bizonyították, hogy a sörben lévő ásványi és egyéb anyagok jótékonyan hatnak az idegrendszerre, az izomszövetekre, aktiválják az enzimeket, és szabályozzák a vér hormonösszetételét. Külföldi orvosok mind a mai napig sörterápiákat írnak fel pácienseiknek, egyebek közt urológiai betegségeknél. Egyes gyomor-béltraktus sávos műtéténél az orvosok napi 1 üveg sör elfogyasztását tanácsolják betegeiknek. Az ismert ital ilyen és egyéb hasznos (gyógyító) tulajdonságai ismertetésének szenteltem e könyvet. A benne foglalt receptek egy része a táltosok rovásírásos feljegyzéseiből került e könyv lapjaira, fennmaradásukkal igazolva, hogy kiállták az idő próbáját. Ha őseinknek beváltak, miért ne válnának hasznára a mai nemzedéknek is? Ajánlom e könyvet az olvasók széles táborának, akik nyitottak a népi gyógymódok irányt. Bővítsék ismereteiket, javítsák egészségüket. Hiszen tudják: 200 évig élni mindenkinek kötelező (B.Bolotov)!”

A szerző, Kovács József az ismert ital ilyen és egyéb hasznos tulajdonságai ismertetésének szentelte ezt a könyvet. A kötet a Reménygyógyulás Kft. gondozásában jelent meg.

A könyv megvásárolható a Bookline oldalán.

  A bejegyzés címkéi:
  Kategóriák:

 

Hozzászólás írása

Nincsenek hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Te lehetsz az első, hogy írj egy hozzászólást.

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.