Kritika #104 // Monyó x RothBeer The Blue Oyster

Kritika #104 // Monyó x RothBeer The Blue Oyster
február 20 17:00 2016 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

A csapatban én vagyok a leggyengébb láncszem. Egy rohadt képet nem voltam képes összehozni, de hát egy stouton mit fényképezzek? Tegye fel a kezét, aki el tudja dönteni, hogy ezen a képen a Franky Four Fingers vagy az új oyster stout látható?

Na? Ugye. Én egyébként kifejezetten szeretem általában a stoutot, és ez nekem bejött, mint általában egy stout. Viszont – nyilván azért mert hegyen nőttem fel, és ott ritka az osztriga, meg falun, és nem fejlődött ki az agyam – nem igazán éreztem a floridai langyos tenger áztatta sós delfin ízét, ellenben eléggé pofán vágott egy erős pörkölt maláta íz. Nem csak a tenger íze, de a habja is valahova máshova került, minimális hab, egy perc múlva el is száll. A szénsav elsőre kicsit soknak tűnt, de mire a pohár feléhez elértem, megbékéltem vele. A vége kicsit keserűbb, mint amit vártam, és utána maradt egy kis unicumos íz a számban – nem ittam unicumot, a félreértések elkerülése végett mondom csak.

A sört megalkotó két sörfőző mester a The Blue Oyster sörpremierén.

A sört megalkotó két sörfőző mester a The Blue Oyster sörpremierén.

Kevés összehasonlítási alapom van, a Flying Dog Pearl Necklace Oyster Stout volt eddig az első és egyben utolsó aminek nekimentem. Akkor még félelemmel telt kíváncsisággal kóstoltam bele, és ott is az volt az érzésem, hogy az egy fasza sör, de ha nem lenne ráírva, magamtól nem találnám meg benne az osztrigát. A Monyó & Rothbeer sörénél ugyanezt éreztem, és igazából nem is nagyon számítottam másra. Tovább a teljes sörteszt megtekintése a Fenékig weboldalán.

A cikk forrása: Fenékig

 

Hozzászólás írása

2 hozzászólás

 1. lecalmt
  március 12, 20:31 #1 lecalmt

  Прошу прощения, что вмешался… У меня похожая ситуация. Давайте обсудим. Пишите здесь или в PM.


  По моему мнению Вы ошибаетесь. Могу отстоять свою позицию. fifa 15 с составами 2016 скачать торрент, fifa 15 pc rus скачать торрент а также [url=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html]фифа 15 кряк скачать[/url] скачать fifa 15 на пк бесплатно

  Válasz erre
 2. disprabync
  november 11, 04:57 #2 disprabync

  I think, that you are mistaken. Write to me in PM, we will communicate.


  What magnificent phrase spiroflut a nasal spray, zoxan ear drops, [url=https://affordablehealth.store/product/eye-care/zoxan-d-brand-eye-and-ear-drops/]zoxan d ear drops[/url] ciprodex otic

  Válasz erre

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.