Nem lehet megunni – BrewYourMind K.a.f.é. IPA

Nem lehet megunni – BrewYourMind K.a.f.é. IPA
március 05 18:10 2016 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

Futottam már bele korábban a BrewYourMind kávés IPA-jába, de nem tett rám különösebben mély benyomást. A srácok most feltuningolták kicsit az alapreceptet és 2nd Edition jelzéssel ellátva újra piacra dobták.

2nd Edition. Ugyanaz a címke, ugyanaz a dizájn, mégis fel van tüntetve, hogy nem ugyanarról a sörről van szó. Üdvös lenne, ha ez a szokás elterjedne a hazai sörös közösségben. Apró változtatás, mégis sokat jelent: nem érzem magam becsapva, ha a sör egy kicsit más, mint a korábbi batchek. Kevésbé képzett, ámde dörzsölt sörfőzőink persze a tévedésből változtatott, “félrefőzött” söröket is nyugodt szívvel megjelölhetnék 65th Editionként, de legyünk jóhiszeműek, pozitív szemléletűek és ne gondoljunk azonnal rosszra. Az edition, generáció, változat, kiadás megjelöléssel sok félreértés elkerülhető lenne. Tovább a teljes cikk megtekintése a Gault&Millau / Mese habbal weboldalon.

A cikk forrása: Zsombibacsi / Gault&Millau / Mese habbal

 

Hozzászólás írása

1 Hozzászólás

  1. exethmiz
    március 08, 15:02 #1 exethmiz

    Должен Вам сказать Вас ввели в заблуждение.


    Вас посетила замечательная мысль fifa 15 скачать торрент на пк, fifa 15 скачать торрент обновленные составы или официальный сайт fifa fifa 15 2017 год скачать торрент

    Válasz erre

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.