Nyerj most két fő részére sörtúra belépőt a Dreher Sörgyáraknál

Nyerj most két fő részére sörtúra belépőt a Dreher Sörgyáraknál
január 06 20:44 2016 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

Nyerj most két fő részére sörtúra belépőt a Dreher Sörgyáraknál. Nincs más dolgod mint megosztani ezt a Facebook bejegyzést az ismerőseidnek majd megvárni a 2016 január 9.-én 20:00 órakor tartandó sorsolás eredményhirdetését a Sör Színház Facebook oldalán. Ha Fortuna melléd szegődik a bejegyzés megosztói közül te viheted el nyereményjátékunkban a két fő részére szóló sörutazást a Dreher Sörgyárak sörtúráján. Ahol megtekintheted a sörgyártás folyamatát, a Dreher sörmúzeumát és részt vehetsz egy sörkóstolóban. A játék 2016 január 9.-én 19:30 órakor zárul.

A Dreher Sörgyárak lehetőséget biztosít a sörkedvelők számára, hogy megismerjék a sör és a vállalat történetét, a sörgyártás teljes folyamatát. A Sörutazás program keretében bemutatjuk páratlan szépségű Főzőházunkat, és felfedjük a nemes nedű számtalan titkát. Mivel a látványnál is többet mond a tapasztalat élménye, a Sörutazás vendégeit sörkóstolóra is meginvitáljuk.

Sörutazás

 • Részvételi díj 1900 Ft/fő
 • Nyugdíjasok és a diák belépőjegy: 1500 Ft/fő
 • Csoportos kedvezmény (minimum 15 fő együttes bejelentkezése esetén): 1500 Ft/fő

Fizetés kizárólag a helyszínen készpénzben.

A belépőjegy a következőket tartalmazza:

 • Dreher Sörmúzeum megtekintése
 • Gyárlátogatás
 • Két pohár sör kóstolása

A magyar szakképző és felsőoktatási intézmények oktatási céllal szervezett csoportjainak ingyenesen kínálja programját a Dreher Zrt., ez esetben a programnak nem része a sörkóstolás. A rendőrök, tűzoltók, vám- és pénzügyőrök, a polgárőrség és a katasztrófavédelemben dolgozók, valamint az Országos Mentőszolgálat munkatársai és közvetlen hozzátartozóik igazolványuk felmutatásával a Dreher Sörmúzeum látogatása és a Sörutazás programon való részvétel ingyenes.

Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy a Sörmúzeum látogatásán, valamint a Sörutazás programjainkon 18 év feletti látogatók vehetnek részt.

A Dreher Sörutazás program hossza kb. 1,5-2 óra. A Sörutazás program csoportos formában (minimum 15, maximum 30 fő), kizárólag előzetes bejelentkezés alapján indul. Az idegenvezetést magyar vagy angol nyelven biztosítjuk.

A Dreher Sörgyárak Zrt. üzemi területére alkoholos befolyásoltság alatt belépni tilos, mely a Sörutazás programon való részvételnek szintén feltétele.

Sörtúra időpontok:

 • 2016-01-14 (csütörtök) 14:00
 • 2016-01-14 (csütörtök) 16:00
 • 2016-01-21 (csütörtök) 14:00
 • 2016-01-21 (csütörtök) 16:00
 • További időpontokért és regisztrációért kattints ide

 

Hozzászólás írása

Nincsenek hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Te lehetsz az első, hogy írj egy hozzászólást.

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.