Pilsner Urquell új köntösben – tankolhattok

Pilsner Urquell új köntösben – tankolhattok
március 04 18:10 2016 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

Tegnap a Dreher kőbányai fellegvárába invitáltak, ahol – azt gondoltam legalábbis a meghívó alapján – bemutatni szándékoznak a Pilsner Urquell néhány új innovációjú csomagolását, és elmagyarázzák a helyes csapolás fortélyait. Vagyis egy kellemes, ám nem túl izgalmas másfél órát terveztem eltölteni.

Ehhez képest kicsit lepottyant az állam, amikor egy használaton kívüli csarnokban 80-100 “sorstársammal” egyetemben szembeötlött egy óriás kivetítő, felbukkant nem kevés reklámcucc, új dobozok, söralátétek, aztán feltűnt Robert Cooper, Dreher vezérigazgató és Robert Lobovsky a Pilsner Urquell 1,5 éve a budavári feszten megismert “nagykövete”, no meg ráadásként két csillogó-villogó 250 literes sörtank-installáció, amiből pasztőrözetlen Pilsner folyt a helyes kis reklámkorsókba. Az avatatlan szemlélődőnek is feltűnt volna, hogy fontos a konszernnek ez a rendezvény.

A sört kortyolgatva meghallgattuk a Pilsner nemzetközi márkaigazgatójának az előadását, melyből kiderült, hogy a világ ma nem a csillogó luxusra, hanem a kézműves, emberközeli, megfoghatóan igazi és szerethető termékekre vágynak, amelyekben van tradíció, és elérhetőek mindenki számára. Tehát – figyelünk a logikai gondolatmenet ügyes csapásaira – a kézműves sör (craft beer) nem elérhető mindenkinek, más márkás nagyüzemi sörök meg nem hordozzák azt a magas minőségű (bel)tartalmat, amire a népek vágynak, ám itt van nekünk a Pilsner Urquell, ami szerencsésen képviseli mindezt. Megtudtuk továbbá, hogy a sörszeretők népes társadalma kétféle emberre osztható, a kevés számú KÉKekre, azaz olyan véleményformáló újságírókra bloggerekre, (itt próbáltam önelégülten vigyorogni), akik elviszik AZ üzenetet, formálják a sörközvéleményt, és a népesebb PIROSakra, akik követik őket. Tovább a teljes bejegyzés megtekintése a Sörbúvár weboldalán.

A cikk forrása: IPAfai Pap / Sörbúvár

  A bejegyzés címkéi:
  Kategóriák:

 

Hozzászólás írása

2 hozzászólás

 1. cotoot
  november 11, 03:22 #1 cotoot

  What interesting message


  I am sorry, that has interfered… At me a similar situation. It is possible to discuss. drugs online sale, uk buy drugs online, trioderm composition medical online shop

  Válasz erre
 2. disprabync
  november 11, 04:43 #2 disprabync

  I can believe to you 🙂


  Should you tell you be mistaken. minirin, toxo mox 250, azicip for sore throat diprovate cream

  Válasz erre

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.