Sör a borpalettán

Sör a borpalettán
március 10 16:10 2016 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

Idén első ízben vett részt a borászok egyik legnagyobb seregszemléjén, a VinCE-n a Magyar Sörgyártók Szövetsége. A boros közönségnek csöppet sem volt ellenére.

Nem kell túlzottan “pincebennfentesnek” lenni ahhoz, hogy valaki ismerje a mondást: sörrel lazít a borász. Többségük nem szégyelli bevallani, nagy kóstolások, egész napos szakmázás után bizony jólesik egy hideg sör. Azt is nem kevés gasztronauta tudja, a bor-étel párosításoknak nagyonis megvannak a sörpárjai. S lám, megtört a “jég”, és az idén először március 3. és 5. között ott volt a Corinthiában a Sörszövetség, hogy a “Sör mi több” programjuk jegyében újabb árnyalatokat vigyenek a fehérek, vörösek, rozék színpalettájára.

„Talán sokaknak meglepő feltűnésünk a bor mellett, de nem azért jöttünk a VinCE-re, hogy áttérítsük a borosokat a sörivásra. Azt szeretnénk, hogy akik eddig nem ittak sört, azok is megismerhessék, milyen sokoldalú és egyre több ízben megjelenő ital a sör, amely nagyszerűen passzol a kedvenc fogásainkhoz” – mondta dr. Schillinger Attila, a Magyar Sörgyártók Szövetségének igazgatója.

A múlt csütörtöki, szakmai napon a vállalkozó kedvű résztvevők megtudhatták, hogyan kell sört kóstolni, mennyire számít e téren is a hőmérséklet, az illatok, ízek, a pohárformák.

A vendégek Vásárhelyi István, sörgasztronómus kalauzolásával tehettek kirándulást – mindhárom napon – a sör-étel világában, különböző falatkákat, fogásokat próbálhattak ki, tökéletesen harmonizáló sörökkel. Tovább a teljes bejegyzés megtekintése a HVG weboldalán.

A cikk forrása: HVG

 

Hozzászólás írása

1 Hozzászólás

 1. MashaKendy
  december 12, 19:35 #1 MashaKendy

  This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

  XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any antibot captcha.
  Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
  Yandex, VKontakte, Captcha Com – and over 8.4 million other types!

  You read this – it means it works! 😉
  Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

  Check YouTube video “XEvil ReCaptcha2”

  Válasz erre

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.