Sörfesztivál a Gellértben – Ilyen volt az első téli sörfesztivál

Sörfesztivál a Gellértben – Ilyen volt az első téli sörfesztivál
március 04 14:10 2016 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

Nem volt még az országban olyan, hogy télen összegyűlt a sörszerető nép és egy sörfesztivál keretében mulatott volna. A Serfőző tavaly robbant be és idén is egy nagy durranással kezdte az évet, mégpedig az Indoor Sörfesztivállal. Sajnos nem volt teljesen felhőtlen az öröm.

Nagyon megörültem, hogy valaki bevállalta végre a téli fedett pályás sörfesztivál szervezésének nyűgjét. Az olyan sörbolondoknak, mint én is, a tél igazi uborkaszezon. Elmegyünk a megszokott sörlelőhelyeinkre és megiszunk valami jó/különleges/premier sört. A standtól standig csordaszerűen vonuló emberek csak egy régi emléknek tűnnek ilyenkor. Az Indoor Sörfesztivál elvileg ezért is jött létre. No meg mg egy olyan sörfeszt, ahol logózott üvegkorsót kap az ember. (Az már más kérdés, hogy nem ők az első fecskék, akik beltéri sörfesztet csináltak, hiszen a Belga Sörfesztivál már a kezdetek óta beltéren van, tény és való, hogy nem télen)

A Gellért Hotel volt a történelmi esemény helyszíne, ami nekem elsőre egy kicsit furának tűnt, hiszen a Gellért kapcsán egy elég nagy múltú és impozáns hely jut eszembe. Ez még nem feltétlenül jelenti, hogy a sör és a klasszikus stílus ne férne össze csak hát itt inkább bált tudok elképzelni, mint sörfesztivált. Ez a véleményem a helyszínen sem nagyon változott, mert rengeteg asztal, szék foglalta el a termek nagy részét, ami a pultoknál álldogálást és az ottani eszmecseréket kicsit negatívan befolyásolta, hiszen nem nagyon fértek el egymás mellett az emberek. Cserébe viszont ha leültél is közel voltál a sörökhöz. Már belépéskor az arcodba tolták a sört, mert az aulában a Pilsner standja és pasztőrözetlen söre fogadta a látogatókat. Az emeletre érve pedig 3 teremnyi sör várta azt, hogy felfedezzék őket. Tovább a teljes bejegyzés megtekintése a Sörtúra weboldalán.

A cikk forrása: Sörtúra

  A bejegyzés címkéi:
  Kategóriák:

 

Hozzászólás írása

1 Hozzászólás

  1. exethmiz
    március 08, 12:32 #1 exethmiz

    прикольная тема…


    Поздравляю, великолепная мысль скачать fifa 15 ориджин, скачать кряк для fifa 15 или официальный сайт fifa crack 3.0 fifa 15

    Válasz erre

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.