Sörteszt: Zirci Apátsági Pils

Sörteszt: Zirci Apátsági Pils
január 30 13:00 2016 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

A zirciek három söre közül a búza után következzen a pils.Ugyanaz a bajom vele, mint több más hazai kézműves palackozott sörrel, hogy hiába finom benne minden összetevő, ha nem állnak össze az alkotóelemek egységes ízzé, soha nem lesz valódi élmény belőle.

Ez a pils még bőven fejleszthető, de van mire támaszkodni, mert a komló és a maláta is ízletes és megfelelő mennyiségben van jelen. Nekem még ebben az állapotában is tettszett. Tíz perc szellőztetés javallott fogyasztás előtt. Az persze más kérdés, hogy mennyivel egyszerűbb venni helyette egy Pilsner Urquellt, vagy még olcsóbb megoldásként egy Eichbaum Pilsenert és bár ezek nem kézműves sörök, de legalább nem kell merengeni rajtuk, hogyan lehetnének jobbak. Külalak: Jó elrendezés, szellős, de nem üres, megfelelően eltalált betűtípussal. Tovább a teljes sörteszt megtekintése a Nemzeti Sörfigyelő weboldalán.

A cikk forrása: Nemzeti Sörfigyelő

 

Hozzászólás írása

Nincsenek hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Te lehetsz az első, hogy írj egy hozzászólást.

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.