Végre! Itt az egészséges sör

by Sör Színház | 2016-03-10 15:10

Egy nagy-britanniai székhelyű, kiegészítőket áruló online bolt választékában nem rég egy olyan sör is felbukkant, amely annyi fehérjét tartalmaz, mint egy szelet hátszín, állítja a Daily Star. A MuscleFood.com nevű üzlet három hónapig tökéletesítette a „Barbell Brew”-t, amely 21,8 gramm fehérjével büszkélkedhet – ez az érték 95 százalékkal haladja meg az átlagos sörök proteintartalmát.

Az ital csupán 92,4 kalóriát és a konkurencia zöménél 85 százalékkal kevesebb szénhidrátot tud felmutatni, vagyis a sörhas fenyegető veszélye nélkül nyakalhatják be a fogyasztók.Tudni kell, hogy a Barbell Brew emellett gluténmentes és továbbra is 3,6 százalékos az alkoholtartalma, vagyis egyáltalán nincs semmi ok az aggodalomra.

„Egészséges életet élni nem mindig könnyű, és ez különösen igaz akkor, amikor elfogyasztunk egy italt a barátainkkal. De most a mi magas fehérjetartalmú alternatívánk azt jelenti, hogy bűntudat nélkül megihatunk egy sört” – mondta a Muscle Food részéről Darren Beale.

Míg a cég honlapja illatát tekintve a terméket némi trópusi gyümölcsös és lágy karamellás jegyekkel jellemzi, a sör ízére nézve már inkább gyantás komlós és keksz malátás vonásokat emleget.

A cikk forrása: Élelmiszer Online

Source URL: http://sorszinhaz.hu/vegre-itt-az-egeszseges-sor/