XI. KSE Nemzetközi Sörverseny, 2016

XI. KSE Nemzetközi Sörverseny, 2016
február 19 20:10 2016 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

11. alkalommal kerül megrendezésre a már több mint 20 éves múlttal rendelkező KSE Nemzetközi Sörverseny. Örömmel fogadunk minden szíves jelentkezőt, érdeklődőt.

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete 20 éve minden második évben megrendezi a Miskolci Nemzetközi Sörversenyt, melyen a régió legjobb kisüzemi sörei mérettetnek meg. Szeretnénk, ha Miskolci Sörverseny híven tükrözné a magyar sörfőzés legjobb oldalát.

Különleges időket élünk, talán mondhatjuk azt, hogy egyszerre van fellendülés és válság. Miközben Európa és hazánk gazdasága gyengélkedik, a vásárlóerő bizonytalan, ám a kisüzemi sör iránti kereslet megnövekedett. Ennek a fogyasztói rétegnek nem mindegy milyen sört iszik, azt ki készítette, hol és milyen körülmények között, és az sem mindegy, hogy fogyasztói döntésével hová teszi a pénzét. A tudatos fogyasztót információval kell ellátni, ezért most különösen fontossá vált minden megmérettetés, elismerés, díj, így a Miskolci Nemzetközi Sörverseny is.

Bízunk benne, hogy az idei sörverseny az eddigieknél is izgalmasabb, tartalmasabb lesz, eredményeit még többen követik majd, és azoknak komoly hatásuk lesz a piacra. Ezért a szervezők arra biztatják a sörfőzőket – egyesületi tagokat és egyesületen kívülieket egyaránt – hogy nevezzenek a 2016-os Miskolci Nemzetközi Sörversenyen!

  A bejegyzés címkéi:
  Kategóriák:

 

Hozzászólás írása

Nincsenek hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Te lehetsz az első, hogy írj egy hozzászólást.

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.