Zip’s Tap Takeover és Négyszeres Sörmegmutató a Dezsőben!

Zip’s Tap Takeover és Négyszeres Sörmegmutató a Dezsőben!
december 04 21:03 2015 További hasonló bejegyzések a hírek között Nyomtasd ki a cikket

10 csapon folynak majd a Zip’s-es jóságok, ebből 4 sört nálunk kóstolhattok először!

Íme a mi TOP10-es listánk:

 • Don’t Panic – Blonde ale*: Nincs ok az ijedtségre, ha otthon maradt a törölköző, kezedben a megoldás! Testes határozottan komlózott blonde ale az equinox komló csillagközi aromájával. Kísérlet a nap-éj egyenlőség megteremtésére az édes malátacukor, a fűszeres komló, és a finom szénsavas pezsgés segítségével. Fogyasztását az egész Galaxisban javasoljuk. Tisztelet Douglas Adamsnak!
 • Miskolci Mosaic – American pilsner*: Régi tervünk vált valóra! Hosszas keresgélés, kisérletezés és fejlesztés után elkészítettük azt a sört, amelyhez lakóhelyünk nevét adjuk. Természetesen világos, természetesen láger, természetesen finom, mindennapi ivósör, tisztelegve a helyi hagyományok előtt. Single Hop East Coast Bohamian Pilsner, Mosaic komlóval. Miskolci, az élet Mosaic-ban!
 • Wheat N Run – Winter wheat*: Búzasör a hűvösebb napokra, egy kicsit magasabb testességgel, és az ehhez illő komlózotsággal, amit lépésről-lépésre építettünk fel. Adtunk leveleket a cefréhez, pelletet a forralásnál, még több leveles komlót a whirlpool és a hőcserélő között, majd legvégűl egy kevés pelletet a hidegkomlózáskor. Ennek köszönhetően fűszeres, gyümölcsös aromáit a búzasör élesztő és a Sovereign komló összhangja adja. No lemon, no lime!
 • Trick or treat – Pumpkin ale*: Sörfőzőink célkeresztjébe idén Karácsonykor a sütőtök került! A maláta testességét a cefrézéskor hozzáadott sütőtök karamellás jellege tökéletesen kiegészíti. A mélysötét színű sör ízvilágára a visszafogott komlózás és az amerikai pumpkin pie kiegyensúlyozott fűszerezése jellemző, melyet a háttérben egyre erősődő sütőtök íz vált fel.
 • Xmas 2013 – Christmas Ale: A Karácsonyi Ünnepekre készült igazi fűszeres sörkülönlegesség! Mély barna színű, felső erjesztésű sörünket angol komlóval és a karácsonyi sütemények jellegzetes fűszereivel tettük izgalmasabbá. Illatában a forralt bor fűszeressége keveredik az ale sörök gyümölcsösségével. Ízében a magas alkoholt elrejti a mézeskalács és a diós-bejgli aromája.
 • Hopiverzum – Black IPA: Ezzel a sörrel a komló barátainak igyekszünk a kedvében járni, oly módon, hogy csipetnyi fenyőillatot csempésztünk főzetünkbe. Az Amarillo, Ahtanum és Cascade komlók kombinációja adja sörünk citrusos-fenyős aromáját, melyet karamell- és csokoládé-maláták kombinációjával tettünk hangsúlyosabbá.
 • Instead of Innocence – IPL: East Side India Pale Lager. Amerikai stílus, új-zélandi komlók, svéd-magyar megvalósítás. Egy amerikai stílus újragondolása lágerélesztővel, alacsony hőmérsékleten történő, lassú erjesztéssel, brutális mennyiségű hidegkomlózással. Ennek köszönhetően a felhasznált komlók gyümölcsösségét segít kihangsúlyozni az élesztő semleges karaktere, amihez megfelelő alapot szolgáltat a közepes maláta test.
 • Mango Pale Ale – Pale Ale: Elsősorban a gyümölcsös ízvilágot kedvelő fogyasztóink számára ajánljuk ezt a sört. Az erjesztés alatt felhasznált mangó tökéletes egyensúlyban van a komlók citrusosságával, melyhez biztos alapot szolgáltat a karakteres maláta test. A végeredmény egy borostyán színű, trópusi ízvilágú, erősen komlózott sörkülönlegesség.
 • Smoky Saison – Saison: Az autentikus francia-belga farmhouse-ale őszi változata. Illatában a hűvös őszi estéken a kandallóban lobogó tűz illata jelenik meg, aszalt gyümölcsök közé rejtve.Izében a karamellmaláta és a speciális élesztő aromája keveredik a füstölt sonka és a pörkölt fűszerek ízével.
 • Imperial Stout – Stout Gazdag és bonyolult. Intenzív ízű, nagy, sötét sör. Pörkölt, gyümölcsös és keserédes, finoman észrevehető alkohol-jelenléttel. Sötét gyümölcs ízek dominálnak (pl. szilva, aszalt szilva, mazsola). A pörkölt maláta karakter kicsit a kávé és az étcsokoládé ízét idézi fel.
 • Időpont: 2015 december 10. 19:00 óra
 • Helyszín: Neked Csak Dezső Budapest, 1074 Dohány utca 7.
 • Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/913694128721849/

 

Hozzászólás írása

Nincsenek hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások.

Te lehetsz az első, hogy írj egy hozzászólást.

Hozzászólás írása

A beírt adataid biztonságban vannak! Az e-mail címed nem lesz publikus. Adataid nem osztjuk meg harmadik személlyel.
A hozzászólás írásához minden *csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező.